liyana's FotoPage

By: liyana latip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Good Bye cruel world

Juju binti Juren
huhu this entry is dedicated to juju...alifa pet fish....sian dia...funny right cause u never know when sumthing or sumone is going to leave you...that i'll say is god greatest secret...i edited this picture for fun before juju said her final gud bye to the world yesterday...n alifa jgn la sedey2 ek...sob sob >hugs<


Saturday, 23-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
random

tak cayo?cayo lah che mat dtg open house kitorg
at bukit bintang
wat wat bz dlm class
View all 28 photos...
gamba tak disusun ikut order of importance or date....sgt random....memana gamba rasa nak upload aku upload....enjoyszz


Monday, 11-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
miss: regret absence of

awanan cyberjaya
hm...at this moment...i just don't know wat to say....segala apa yg nak dikatakan dan dilakukan sekrg semuanya nak kena timbang nak kena sukat...sebab kiter sudah lebih sedar akan kesan dan akibat kata2 dan perbuatan...apa yg dirasa seperti sudah makin samar kerna rasa yg dirasa dtg dr luar...dikaburi oleh permainan perasaan manusia...makin mati rasa aku...makin kaku...dr tuhan dan cinta aku minta kekuatan...apa pun aku syukuri setiap kesusahan yg tuhan beri kerna aku tahu aku ada disisinya...sering aku katakan tuhan memberi rintangan, cubaan dan kepayahan kepada umatnya yang dia sayangi dan setinggi mana rintangan itulah ukuran sekuat mana kita...tuhan memberi cabaran berlain2an kepada umat2 nya kerna apa saja rintangan yg lebih sukar dan pedih yg tidak aku terima kerna tuhan tahu aku tidak mampu hadapinya....alhamdullilah....

hehe kali ni cam poyo2 jer ek ayat aku tulis tapi itu la yg dirasa....sori klo ader yg buhsan baca atau terbaca tuka le tgk fotopages org lain....aku rindu bangats kat geng janda mamak n geng sengalszz sekalin...aih rindu suasana kampus....keje 9-5 adalah utk robot huhu....tamo keje 9-5 plis


:: cuma mau mengerti memahami agar aku dpt menerima dan melepaskan ::


Saturday, 14-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my day today

 
weeeheeeeeeee

yup i am 21 years old today...hmm...i guess i'm suppost to be happy la kan tapi entah i'm not happy or sad....:: apakah benar2 telah mati rasa? :: huhu not feeling any special today either...gosh i started my 21st year being in this world as empthy and plain as possible didn't i.....just like me plain, boring, empthy...the list will go on~~yaddy yaddy yadda....but i guess it's because i don't have my frens around me...sigh~imagine that will go on for a very good few months...i miss u guysss!!! haih...pleaseee come back to kl fast la i really miss u guys u know...huhu don't really have anything to say but whateer it is i am glad that this year i got a bday wish from my dad...it is close to imposibble, but that also happen because i set the reminder on his phone about everybody's bday..wahahhaa...had to do that coz he can't seem remember it by himself...exception to my lil bro la kan...

neway cherrs~ hope for a happy and better life

that is all i'm looking for, my goal in life is to find peace and happiness, call me crazy! but really that's it !


Monday, 9-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
toink toink

 
hmm.....every day is a new day...and sometime you make discoveries...sum that you want sum that u don't wish to know cause it will just break your heart to know....but u ought to know....i lost a cousin last thursday....innalillah ~dr tuhan dia dtg kepada tuhan dia kembali~ i haven't gotten the chance to meet her yet,baru lahir but mum said that she is so cute....so sad for fatin she really want a sister....and mamy more other stuff happen...sometime i don't know how to react...maybe diana is right...ko nih dah mati rasa agaknyeh...btol kot...muahahahhaha....haih~~

:: life to be continued ::


[<<  <  1  2  [3]  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net