liyana's FotoPage

By: liyana latip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Feb-2006 08:32 Email | Share | | Bookmark
ganu kitooo0o

fresh air...ahh~
we love the beach!!
me n fizahh!!
View all 6 photos...


Tuesday, 13-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gatai2 berjln-jln diwaktu senja

alifa driving to location
memulakan posing mosing
ku ingatkan sharp gamba ini...
View all 10 photos...
diwaktu aku mamai dan tgh tido di sampai ke senja aderla sorg sahabats aku nih yg bername diana yg tertiba call ajak gi cyberpark amik gamba.....oleh kerna itu dia dpt la soklan cepumas iaitu "ah...amik gamba?jap ari ni ari aper?" soklan itu wujud atas sebab tido tak hinggat punyer sampai tgk kenal hari...hehe penat sebenarnyeh sekian....jd sebab mamai dan gi tanpa persediaan mengambil la gamba dr keadaan camera batt low hehehehe so ader la skit gamba....dan atas sebab pc baru tak install2 software...tadek la wat editting...nanti dah install akan ku edit mengedit (dasar bkn photographer sejati sebab mengedit gamba...lalalalala~)


Monday, 17-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hasil kebusanan

is this one better...
or this one?
hehe sker aku gamba blur nih
View all 13 photos...
buhsan masa cuti2 sem nih so did some foto editting work to some pictures i took before-enjoys n pliss klo view to comment la how i can improve it thehehe


Monday, 3-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
penang trip

orkid depan rumah-b4 bertolak
hotel - 7th floor
my younger sister - ija
View all 42 photos...
penang trip was fun but tiring at the same time.....but i really enjoyed my long distant drive....took sum pic there....wat i could capture i captured.....enjoy la ek...if it is enjoyable...muahahhaha...sape nak jln penang...u have my vote!! besss


Wednesday, 24-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Stolen cd player :: Superbike :: Cyberpark 1 :: etc ::

cyberpark
cyberpark
cyberpark
View all 15 photos...
muahahahah nih pun cam random but among the latest laa....anyone interested in the superbike? nak jual nih/ for sale, n some pics of my stolen cd player...n some pic of kanak2 riang at cyberpark...n camerawhoring


[<<  <  1  [2]  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net